Scroll Top

Watertoren Vlissingen

Een unieke ambiance
In een werkelijk unieke ambiance waar historie en modern comfort samenkomen, kunt u met een gezelschap tot maximaal 16 personen riant verblijven en genieten in en om de toren.
van alle gemakken voorzien

Er is binnen de dikke muren van deze watertoren onder meer een goed uitgerust woongedeelte en een heerlijke keuken met eetgedeelte. Daarnaast zijn er maar liefst 7 slaapkamers, 3 badkamers, 5 toiletten, een speelruimte in de kelder en de ultieme beleving is natuurlijk wel het originele watervat waar u in kunt rondlopen en aan 4 zijden een onmetelijk uitzicht heeft over zee en het eiland Walcheren. En dit is nog niet alles. Wanneer u nog verder naar boven klimt is er nog een vergaderruimte en op zo’n 36 meter hoogte heeft de watertoren nog een unieke uitkijktoren.

Recreeren 
in de riante tuin

Recreeren buiten doet u in de riante tuin rondom (ca. 800 m2 perceel) met groot terras met volop zon en privacy. In de tuin is een grote trampoline voor de kinderen aanwezig, een grote loungebank, tafels en stoelen, een parasol en een BBQ mag ook zeker niet ontbreken. Op eigen terrein hebben we eigen parkeergelegenheid voor 5 auto’s en een oplaadpunt voor elektrische en hybride auto’s.

Het zuidelijkste
Zuidstrand van Nederland

De Boulevard ligt op een steenworp afstand en is te voet in slechts een minuut bereikbaar. En aan de Boulevard ligt het badstrand, het zuidelijkste zuidstrand van Nederland waar u de voorbijtrekkende zeeschepen haast kunt aanraken. Zo dicht varen deze langs de kust. Ook het winkelhart en de vele restaurants liggen op loopafstand.

een onvergetelijke
ervaring

Zoekt u voor een vergadering, een bijeenkomst, een vakantie, een midweek of een weekeindje weg een onvergetelijke locatie, boek dan de watertoren van Vlissingen. Recreatief kunt u met maximaal 16 personen gebruik maken van de Watertoren en een vergaderarrangement kunt u tot 12 personen reserveren.

Andere wensen

Heeft u andere wensen dan denken wij graag met u mee. Wij werken nauw samen met Boulevard 17 en met Zandpaviljoen Pier 7. Hier kunt u (op loopafstand) in de ochtend al genieten van een heerlijk ontbijtbuffet.